Sundhedstips #1 Sundt vægttat fra Butterfly Fitness Aalborg


 Sundt vægttab #1

Er du en af dem, der tænker: ’Hvis jeg spiser mindre, så taber jeg mig, og spiser jeg næsten ingenting, så taber jeg endnu mere’? Sådan fungere det ikke helt, for kroppen har brug for energi og næring.

Lad os forestille os et damplokomotiv, der ligesom i de gamle westernfilm kører ude på prærien. En flok indianere kommer galoperende på heste langs lokomotiv for at kapre det. Lokomotiv-arbejderen foran i damplokomotivet skovler kul på livet løs i håbet om, at lokomotivet kan undslippe indianerne. Hvis ikke lokomotiv-arbejderen skovler tilstrækkeligt kul i ovnen, kører damplokomotivet ikke hurtigt nok, men hvis der skovles rigeligt med kul af en god kvalitet ind i ovnen, stikker damplokomotivet fra de galoperende heste.

Du skal forestille dig, at din krop er ligesom et damplokomotiv, der har brug kul (næring) for at køre videre. Du skal have tilstrækkeligt med både makro-næringsstoffer (mad) og mikro-næringsstoffer (vitaminer) for at kunne yde dit optimale. Altså har din krop brug for energi i form af mad, ellers bliver du simpelthen træt, uoplagt og inaktiv. Derfor nytter det ikke noget, hvis du undlader at spise for at tabe dig. Din krop har brug for næringsstofferne. Men du skal spise det rigtige og i de rette mængder for at vægttabet lykkes.

Følg med her på siden og få ny spændende inspiration til din nye livsstil.


Læs om det kommende vægttabsforløb https://butterflyfitnessaalborg.dk/vaegttabsforloeb.html 
Følg Butterfly Fitness Aalborg: Ring til Butterfly Fitness Aalborg 98170015 / 22140015 Skrive til Butterfly Fitness Aalborg Kontakt@butterflyfitnessaalborg.dk

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Simpel og effektivt stræk til stramme hoftebøjere (psoas) fra Butterfly Fitness Aalborg

Booking af plads til træning via den nye App. hos Butterfly Fitness Aalborg

Hjemmetræning mave, baller og lår med Butterfly Fitness Program 6